Ik krijg regelmatig van mountainbikers en gravellaars de vraag of ik ze op weg kan helpen om hun training en techniek naar een hoger plan te tillen. Jij hebt diezelfde vraag misschien ook. Je mist dan bepaalde progressie in je training, je zit om een bepaalde reden onzeker op je fiets of je hebt je ingeschreven voor een bepaald doel. Ik kan je dan op verschillende manieren helpen om je ofwel eenmalig dan wel voor een langere periode te begeleiden. De mogelijkheden die ik je kan bieden zijn voor zowel de mountainbike als de gravelfiets:

1-op-1 clinics
Je kunt bij mij een clinic volgen waarbij we in ongeveer twee uur met name de techniek onder handen gaan nemen. Met verschillende oefeningen gaan we aan de slag en passen het niveau snel aan aan jouw kunnen. Ik probeer de inhoud altijd af te stemmen op de deelnemer en diens vragen. Ik zal dus niet twee uur lang op een veld om pionnetjes heen rijden (tenzij je dat zelf heel graag wilt) . Meer info over de clinics vind je hier.

The Full Pack MTB training
Voor mensen die in een aantal sessies dieper in willen gaan op de verschillende technieken, heb ik de Full Pack mountainbike training bedacht. Alle info over The Full Pack training vind je hier.

Mountainbike begeleiding
Deze aanpak is breder en probeer ik eigenlijk altijd wel over een wat langere periode uit te rekken zodat we ook echt ergens naar toe kunnen werken. De werkwijze hierbij is dat ik je tegen een vast bedrag per maand begeleid, je trainingsschema’s maak en als klankbord fungeer voor hoe je je voelt en hoe trainingen vallen. Daarnaast kun je tegen een gereduceerd tarief trainingssessies volgen waarbij we bijvoorbeeld dieper in gaan op bepaalde technieken of kunnen we bijvoorbeeld voor datzelfde tarief een langere duurtraining samen rijden. Deze sessies vind ik zelf erg belangrijk omdat je daarmee erg veel informatie kunt uitwisselen en we samen kunnen beoordelen wat je nog meer nodig hebt of wat we bij kunnen sturen. Meer info over de aanpak van mountainbike begeleiding is hier te vinden.

Het 180-dagen traject
Je hebt jezelf een ambitieus doel gesteld. Een lange mountainbike marathon, een ultra race of zelfs een 24-uurs wedstrijd? Super maar dan zul je wel aan de bak moeten. Met het 180 dagen programma werken we samen in een half jaar naar jouw ultieme doel toe. Naast een trainingsschema dat is afgestemd op jouw persoonlijke agenda, zullen we regelmatig samen gaan fietsen. Daarbij fungeer ik als klankbord voor al je vragen en kijken we samen naar de beste set-up. We kijken naar je voeding en nemen je fietstechniek onder handen. Dit alles om het beste in je naar boven te halen en straks te vlammen vanaf de start. Ik geef je de kans om optimaal te profiteren van de ervaring die ik de afgelopen jaren tijdens 24-uurs mtb wedstrijden heb opgedaan. Alle info hierover vindt je op www.180dagen.nl