Wat is er nou leuker dan met andere ondernemers te sparren over het ondernemerschap, de hobbels die je onderweg tegenkomt en hoe je dit alles combineert met een gezinsleven of andere sociale verplichtingen? Om te voorkomen dat dit alles moet gebeuren tijdens zo’n (toch al niet zo inspirerende) netwerkborrel, heb ik Onverharde Zaken in het leven geroepen. Een uitgelezen mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten maar daarnaast ook lekker sportief bezig te zijn. Twee vliegen in één klap dus.

Hoe zien Onverharde Zaken er uit?

Ik ga er van uit dat je nog meer te doen hebt dus we beginnen op tijd. We verzamelen tussen 08:15 en 08:30, doen een kort voorstelrondje en vertrekken dan om 08:30 uur. We zullen ongeveer anderhalf tot twee uur fietsen waarbij we tijd vrij maken om te werken aan de techniek. We rijden op een samen-uit-samen-thuis-tempo maar sluiten af en toe knallen natuurlijk niet uit :-) Rond 10:00-10:30 uur zijn we terug op de plek waar we gestart zijn en sluiten daar af met een kop koffie met iets lekkers er bij. We kunnen tijdens de koffie een bepaald onderwerp bespreken en horen graag hoe jullie daar mee om gaan.

Alwéér zo’n zakelijke fietsclub?

Nee, natuurlijk niet :-) Onverharde Zaken zijn fietsritten voor ondernemers en andere inspirerende personen die in het bezit zijn van een mountainbike of gravelfiets. Belangrijkste insteek is gewoon lekker fietsen en werken aan je techniek. Dat je dan misschien iemand tegenkomt waar je ook zakelijk iets mee kunt, dat is bijzaak.

Wat kost deelname aan Onverharde Zaken?

De kosten voor deelname inclusief koffie met gebak bedraagt €45,- per keer of €150,- per vier ritten. Deze prijzen zijn inclusief btw en hiervan ontvang je een btw factuur zodat de belastingdienst je ochtend nóg interessanter maakt.

Iets voor jou?

Lijkt het jou leuk om in plaats van te netwerken te netfietsen? Stuur dan even een e-mail en stel je even voor. Kun je ook even aangeven welke dag of dagen jou het best uit komt? Zodra de ritten gepland worden stel ik je daar als eerste van op de hoogte.