Regelmatig begeleid ik sporters die zichzelf specifieke doelen hebben gesteld of gewoon beter willen worden op de fiets. Naast de 5 trainingssessies uit The Full Pack MTB of Gravel training, kan het voorkomen dat je behoefte hebt aan een langduriger traject waarbij ik je help met het opzetten van een gerichte training (middels een trainingsschema) en waarbij ik als klankbord fungeer voor je vragen.

Wat kun je verwachten
Na een vrijblijvende kennismakingsrit of een clinic kijken we of het klikt. Als we besluiten om samen dit traject in te gaan, dan maak ik op basis van je beschikbaarheid en persoonlijke agenda een trainingsschema. In dit trainingsschema zullen afwisselende trainingen staan waardoor je gepolariseerd kunt gaan trainen. We zullen regelmatig contact hebben om te kijken hoe de trainingen voelen en of het allemaal haalbaar is wat ik bedacht heb. Daarnaast kijken we samen naar je voeding en kan ik je adviseren over je materiaal.

Wat kost dat?
Voor de begeleiding hanteer ik een vast tarief per maand voor het opstellen en bijsturen van je trainingsschema en hebben we regelmatig contact over de voortgang, hoe het voelt, voeding en materiaal. Voor fysieke trainingssessies bij jou of bij mij in de buurt werk ik met een uurtarief. Aan het eind van iedere maand ontvang je een factuur voor de gemaakte kosten. Voor de actuele tarieven kun je terecht op de tarieven pagina. Opzeggen kan iedere maand.

Iets voor jou?
Lijkt het je leuk om met mij dit traject in te gaan? Neem dan zeker even contact met mij op via deze contactgegevens >