Je kent het wel, je fiets kraakt, schakelt niet lekker of er loopt “iets” aan. Je brengt hem naar de fietsenmaker op de hoek en haalt hem een dag later weer op. Bij de eerste de beste training is het kraakje weer terug of pakt hij een andere versnelling niet. Vervelend en zonde van de tijd èn het geld.

Reden hiervoor is dat de gemiddelde fietsenmaker meer thuis is in de huis-tuin-en-keuken-fiets en niet in het hogere segment waarbinnen uw racefiets of mountainbike valt. De tijdsdruk van die hele rij lekke banden, de te monteren bagagedragers en kinderstoeltjes helpen natuurlijk ook niet echt mee ;-)

Bij MTB Masters is dat anders. Wij kijken samen met jou wat er mis is of fietsen even met een rondje met je mee om te zien wat er mis is. Daarna gaan we aan de slag om de fiets weer tip-top te krijgen. Wanneer onderdelen vervangen moeten worden, dan krijgt je dat van tevoren te horen en bespreken we wat de beste alternatieven zijn. Zonder verassingen dus.

Mountainbike, racefiets en gravelracer
Je kunt natuurlijk niet overal goed in zijn. Daarom specialiseren wij ons in het onderhoud aan mountainbikes, racefietsen en gravelbikes dus je kunt bij ons helaas niet terecht met uw ‘gewone’ fiets.

Wil je weten wat wij voor jouw fiets kunnen doen? Neem dan contact met ons op