“Maatwerk” is het toverwoord bij MTB Masters

Mountainbike clinics zijn er in soorten en maten… maar meestal nèt niet in de maat die jij zoekt. Vaak sluiten ze net niet aan bij jouw niveau of past de datum net niet in jouw agenda. Lastig. 

Om deze reden werk ik niet met vaste clinics en ook niet met een vaste kalender. Ik ben meer van het maatwerk en kijk graag samen met jou hoe jouw niveau is en waar voor jou de lastige punten zitten. Waar je graag wil rijden en wanneer het jou of jullie het beste uit komt. Door de week of in het weekend, het maakt mij over het algemeen niet uit.

Heb je interesse in een gevorderden of juist startersclinic? Wil je een ladies clinic zonder al te veel haantjesgedrag? Wil je kijken hoe je de route bij jou in de buurt als een pro kunt rijden? Zoek je een leuk familie-uitje waar je zowel zelf als je kinderen aan deel kunnen nemen? Of wil je 1 op 1 kijken hoe je je techniek kunt bijschaven? Laat het mij weten! Ik denk graag met je mee!

Onze mountainbike clinics

Alhoewel wij eigenlijk altijd een maatwerk-clinic opzetten die is afgestemd op de ervaring van de deelnemer(s), hebben wij hieronder een voorbeeld van de clinics zoals wij die kunnen geven:

Deelnemen of wil je weten wat MTB Masters voor jou kan doen?
Wil je een mountainbike of gravelclinic boeken bij MTB Masters? Neem dan even contact met mij op. Ik hanteer geen vaste data waarop je je kunt inschrijven maar lever maatwerk zodat jouw clinic of training perfect in je agenda past :-)

Zelf geen fiets?
Wij richten ons met onze clinics op deelnemers die zelf al enige mountainbike ervaring hebben èn in het bezit zijn van een eigen mountainbike. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan ik mountainbikes huren. Deze huurprijzen zijn echter niet inbegrepen bij de clinic prijs. Klik op deze pagina om meer te weten over mountainbike huren

Referenties
Supermakkelijk natuurlijk om te zeggen dat ik de beste ben voor het geven van een mountainbike clinic maar liever laat ik dat aan de deelnemers over. Lees hier een aantal referenties >