“Maatwerk” is het toverwoord bij MTB Masters

Mountainbike clinics zijn er in soorten en maten… maar meestal nèt niet in de maat die jij zoekt. Vaak sluiten ze net niet aan bij jouw niveau of past de datum net niet in jouw agenda. Lastig. 

Om deze reden werken wij niet met vaste clinics en ook niet met een vaste kalender. Wij zijn meer van het maatwerk en kijken graag samen met jou hoe de samenstelling van de groep is. Wat het niveau is. Waar je graag wil rijden en wanneer het jullie het beste uit komt. Door de week of in het weekend, het maakt ons over het algemeen niet uit.

Interesse in een gevorderden of juist startersclinic? Zoek je een leuk uitje voor je sport- of werkteam? Wil je een ladies clinic zonder al te veel haantjesgedrag? Zoek je een leuk familie-uitje waar je zowel zelf als je kinderen aan deel kunnen nemen? Of wil je 1 op 1 kijken hoe je je techniek kunt bijschaven? Laat het ons weten! We denken graag met je mee!

Voorbeelden van onze clinics
Alhoewel wij eigenlijk altijd een maatwerk-clinic opzetten die is afgestemd op de deelnemers, hebben wij hieronder een voorbeeld van de clinics zoals wij die kunnen geven:

Deelnemen of wil je weten wat MTB Masters voor jou kan doen?
Wil je een mountainbike of gravelclinic boeken bij MTB Masters? Neem dan even contact met ons op. Wij hanteren geen vaste data waarop je je kunt inschrijven en leveren maatwerk zodat jouw clinic of training perfect in je agenda past :-)

Zelf geen fiets?
Wij richten ons met onze clinics op deelnemers die zelf al enige mountainbike ervaring hebben èn in het bezit zijn van een eigen mountainbike. Mocht dit niet het geval is, dan kunnen wij mountainbikes huren. Deze huurprijzen zijn echter niet inbegrepen bij de clinic prijs. Klik op deze pagina om meer te weten over mountainbike huren

Referenties
Supermakkelijk natuurlijk om te zeggen dat wij de besten zijn voor het geven van een mountainbike clinic maar liever laten wij dat aan onze deelnemers over. Lees hier een aantal referenties >