1-op-1 Mountainbike clinics

Ik hou van persoonlijke aandacht en korte lijntjes, vandaar dat de meeste mountainbike clinics die ik geef 1-op-1 clinics zijn. Je komt dus niet in een groep terecht en krijgt de volledige aandacht. Hierdoor is er veel tijd voor jouw specifieke wensen en vragen en hoef je niet bang te zijn dat anderen in de groep beter zijn of dat jouw specifieke wensen niet behandeld worden.

Tijdens een 1-op-1 mtb clinic kunnen we ook sneller schakelen en hoeven we technieken die jij al prima beheerst natuurlijk ook niet te behandelen. De volgende clinics geef ik één op één:

Referenties van andere 1-op-1 deelnemers:

Peter (wedstrijd mountainbiker)
Ik heb Martijn gevonden na zijn deelname aan Lakebike24 dit jaar. De stoute schoenen aangetrokken en via Strava contact met hem gezocht. Bleek het toch gewoon een hele aardige gast te zijn :-) Hij gaf me een aantal handige tips met betrekking tot de voorbereiding op een grote wedstrijd. Om mijn training naar een hoger plan te tillen heb ik inmiddels een aantal trainingen met hem gedaan. Hij legt feilloos zijn vinger op de zere plek en kan met gerichte oefeningen de juiste techniek bijbrengen. Daarnaast fungeert Martijn als klankbord en kan ik bij hem terecht met mijn bevindingen en vragen. Echte aanrader van mensen die serieus met hun sport bezig zijn!

Herbert (beginnende mountainbiker)
Na een jaartje mountainbiken had ik behoefte om zelfverzekerder op de fiets te zitten door aan mijn techniek te werken. Ik heb halverwege juni een 1-op-1 clinic met Martijn gehad waarin hij goed keek waar mijn grootste bottlenecks zaten en hier de oefeningen op heeft afgestemd. Ik kon met al mijn vragen bij hem terecht en terloops heb ik nog een hoop geleerd zoals het pumpen. Al met al een hele prettige avond met genoeg input om voorlopig in de praktijk te kunnen gaan brengen.

Michiel (ervaren MTB-er)
Geruime tijd fietste ik rond met het idee dat ik technisch meer uit mijn rit kan halen. Als redelijk ervaren mountainbiker heb ik behoorlijk wat parcoursen gereden. Maar toch, die kombochten op hoge snelheid moeten beter kunnen.. Als verjaardagscadeau toch maar eens een clinic gevraagd. Dat had ik eerder moeten doen!
Martijn legt rustig uit, bombardeert je niet meteen met een overvloed aan tips. Observeert, legt uit waarom het anders kan en geeft je gerichte oefeningen. Wat me het meeste bij is gebleven, is dat anticiperen op wat komen gaat het belangrijkste is. Op die manier mountainbike je het efficiëntst. En, dat hard rijden niet altijd beter is bij technische passages.
Daarnaast is het fijn om met Martijn over materiaal te sparren. Dit heeft bij mij geresulteerd in een aantal aanpassingen, die bij hebben gedragen aan betere prestaties. Lees: hogere gemiddelde snelheid en aanscherping van een aantal persoonlijke records.