MTB Masters is een initiatief van mij, Martijn Verhaeg. Inmiddels al ruim 30 jaar actief op de mountainbike. Na een wedstrijdperiode onder licentie bij de junioren, richt ik me nu voornamelijk op het rijden van marathons. Het liefst die van 12 uur en langer ;-) Zowel in 2018, 2019 en 2023 tijdens Lakebike24 de titel “Nederlands Kampioen 24 uur MTB Solo” gewonnen en in 2022 de winst binnen gesleept tijdens de laatste editie van de T24MTB 24-uurs wedstrijd in België. Als je meer wil weten over de evenementen die ik fiets, kijk dan op MTBMasters.team

Naast het zelf fietsen, geef ik inmiddels alweer ruim 10 jaar training aan de jeugdleden (16-20 jaar) van de Berlicumse mountainbike vereniging The Whoopers. In 2019 een team van deze jongeren klaargestoomd voor een teamdeelname aan de 6-uurs Team XL wedstrijd tijdens Lakebike24, die zij vervolgens ook nog eens wisten te winnen!

Aangezien ik een voorstander ben van korte lijnen, ben ik ook de contactpersoon voor al je vragen en zal ik degene zijn die clinics en trainingen geeft.

MTB Masters
Contactpersoon: Martijn Verhaeg
Ophoviuslaan 100
5212 AR ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 06 – 55 71 68 06
Stuur een bericht via WhatsApp
E: info@mtbmasters.nl

instagram.com/mtbmasters
facebook.com/mtbmasters
twitter.com/mtbmastersnl

MTB Masters is een onderdeel van Cookin’ BV

Trainingslocaties
MTB Masters is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, hierdoor zijn de bossen en routes van Berlicum, Vught, Drunen, Dorst en Best binnen handbereik maar wij beperken ons zeker niet tot deze gebieden. We rijden dan ook met plezier heel Brabant door, komen je helpen op de Utrechtse Heuvelrug, in de Zeeuwse duinen van Burgh-Haamstede of in de Limburgse heuvels. Graag zelfs!

Heb je dus specifieke wensen of ideeën, laat het ons dan weten!