Gravelen geeft je vrijheid!

Gravelen is hot! Ieder zichzelf respecterend merk heeft inmiddels wel een gravelgrinder in het assortiment en menig wielrenner wisselt zijn of haar racemonster in voor een exemplaar met dikkere banden.

Met een gravelfiets kun je tijdens de herfst en winter goed op de weg fietsen maar leuker is het natuurlijk om de onverharde paden op te zoeken. Gravelpaden zijn hiervoor ideaal maar met een beetje oefening kun je je ook wagen aan de talloze (niet te extreme) mountainbikeroutes die ons land rijk is. Als je dus al wat mountainbike ervaring hebt of in het verleden een mountainbike clinic hebt gevolgd, dan zul je daar veel profijt van hebben.

Wil je net wat meer controle hebben op je gravelracer? Loop je tegen specifieke problemen aan? Of vind je het spannend in het bos? Heb je vragen met betrekking tot de afstelling van je gravelfiets? Dan kan een gravel clinic uitkomst bieden. Je kunt kiezen voor een 1-op-1 clinic of met een kleine groep een gezamenlijk clinic volgen.

Onze gravel clinics

Alhoewel ik eigenlijk altijd een maatwerk-clinic opzet die is afgestemd op de deelnemers, heb ik hieronder een voorbeeld van de gravel clinics zoals ik die kan geven.

Referenties
Lekker makkelijk natuurlijk om te zeggen dat wij de besten zijn voor het geven van een gravel clinic maar liever laten wij dat aan onze deelnemers over. Lees hier een aantal referenties >