Het lijkt nog ver weg maar over een half jaar is het zover, de Drenthe 200. De kans is groot dat het parcours tegen die tijd droger is dan tijdens de zomereditie twee weken geleden :-) Maar ook al heb je nog ruim 180 dagen te gaan, is het toch een mooi moment om te beginnen met je voorbereiding… helemaal als je nog niet zoveel kilometers in de benen hebt.

Vanuit MTB Masters bied ik het “180 dagen traject” aan. Dit traject bestaat enerzijds uit begeleiding op afstand gedurende de 6 maanden voorafgaand aan de Drenthe200. Hierbij maak ik in overleg met jou je trainingsschema’s gebaseerd op je doel, je wensen en je beschikbaarheid. Daarnaast fungeer ik als klankbord voor al je vragen en ervaringen en help ik je met het tot stand brengen van de beste uitrusting.

Trainingssessies
Naast de begeleiding op afstand worden er regelmatig momenten ingepland om samen te fietsen. Tijdens deze sessies bespreken we samen de voortgang en werken we aan je techniek. Deze sessies gebeuren 1-op-1 of eventueel in een klein groepje met andere deelnemers aan het 180 dagen traject.

Na het 180 dagen traject garandeer ik je dat je helemaal tip-top-in-orde aan de start van de Drenthe 200 gaat staan zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Meer weten over het traject en de kosten die daar bij horen? Kijk dan even op www.180dagen.nl