1-op-1 Gravel clinics

Ik hou van persoonlijke aandacht en korte lijntjes, vandaar dat de meeste clinics die ik geef 1-op-1 clinics zijn. Je komt dus niet in een groep terecht en krijgt de volledige aandacht. Hierdoor is er veel tijd voor jouw specifieke wensen en vragen en hoef je niet bang te zijn dat anderen in de groep beter zijn of dat jouw specifieke wensen niet behandeld worden.

Tijdens een 1-op-1 clinic kunnen we ook sneller schakelen en hoeven we technieken die jij al prima beheerst natuurlijk ook niet te behandelen.

Onze gravel clinics

Alhoewel mijn clinics altijd maatwerk zijn die zijn afgestemd op de deelnemers, heb ik hieronder een voorbeeld van de gravel clinics zoals ik je die kan geven.

Referenties van andere 1-op-1 deelnemers:

Tanja (beginnend gravelaar)
Op een regenachtige dag in januari mocht ik een gravelbike clinic voor beginners ervaren van Martijn Verhaeg. Rechtdoor fietsen op een racefiets beheers ik wel, maar gravelbiken is toch een andere tak van sport. Overmoedig als ik was, gewoon gestart, maar in 1 week 3x gevallen. Dat leek me een teken van boven om op zoek te gaan naar technische skills. Via het internet vond ik Martijn. De afspraak was snel gemaakt. We begonnen met de basis, dat was maar goed ook, want daar kreeg ik al direct heel veel nuttige tips. Martijn weet heel goed in te schatten wat iemand nodig heeft en past daar zijn clinic naadloos op aan. Ik merkte dat ik toch hier en daar wat angstig was, maar door Martijns rust en aanwijzingen, lukte het me om door te gaan, ook al vond ik het soms best spannend. Mijn vertrouwen is weer gegroeid en ik heb tips waar ik volop mee aan de slag kan. Ik raad het iedereen aan. Liefst direct doen, als je een gravelbike aanschaft! Dankjewel Martijn.

Steven (gravelbiker)
Als gravelfietser heb ik een clinic bij Martijn Verhaeg gevolgd. Ik had zo’n anderhalf jaar ervaring met onverhard rijden en ook regelmatig wat MTB trails meegepakt. Maar ik vroeg me af en toe af of het niet handiger kon. Het leek het mij leuk om samen met een ervaren fietser mijn techniek eens onder de loep te nemen en te verbeteren. Tijdens de clinic hebben we een mooi parcours van bospaadjes en technischere MTB trails gereden, waarbij we allerlei soorten terrein hebben gezien. Martijn heeft mij op een ongedwongen manier goed ge-challenged buiten mijn comfortzone met oefenen van bochten, drops en hellingen, omhoog en omlaag op moeilijke ondergrond. Hierbij heb ik goede tips en wat meer ervaring opgedaan die ik in mijn toekomstige ritjes zeker verder ga oefenen. Voor gravelfietsers die hun techniek nog beter willen is een gravel clinic bij Martijn van harte aan te raden!

Annika (beginnend gravelaar)
Na een half jaar Gravellen en nog steeds wat bang op de fiets in bochten en angst om te vallen een clinic met Martijn gedaan. Martijn legt alles heel rustig en relax uit en geeft je de ruimte om vragen te stellen. Hij daagt je op een opbouwende manier steeds een beetje meer uit in het parcour, waardoor ik met de tips echt al een beetje kon merken dat dingen makkelijker gingen. Hij sluit echt aan bij je niveau. Ook tips als een kortere stuurpen en passende bandenspanning zijn heel nuttig. Bovendien was het ook gewoon gezellig en heel ongedwongen. Voldoende dingen om dus vooruit te kunnen en de rest in de praktijk verder te oefenen, dank daarvoor!!