Heb je al ervaring op de mountainbike maar mis je net dat stukje basis techniek? Dat is deze gevorderden clinic iets voor jou.

In een kleine groep van maximaal 5 deelnemers en een begeleider, wordt gekeken naar de aanwezige techniek en wordt deze met behulp van een aantal oefeningen verder geoptimaliseerd. Naast een aantal uitgezette oefeningen, zal de opgedane kennis gelijk in de praktijk worden gebracht in het bos.

Focus in deze clinic:
Het finetunen van je basistechnieken en het verhogen van je snelheid. Tijdens deze clinic volgen we geen vast programma en zullen we ook maar zelden een parcours uitzetten op een grasveld. We gaan het bos in en de singletracks op en pakken daar aan wat we tegenkomen. Heb je dus moeite met het aansnijden van bochten of wil je meer weten over hoe je straks zelf je trainingen op kunt bouwen? Dan zijn dat de punten waar we mee aan de slag gaan!

Tijdsduur ongeveer 120 minuten.
De tijdsduur van deze clinic is in zekere mate afhankelijk van het aantal deelnemers. Bij een 1-op-1 clinic zal deze ongeveer 90-120 minuten in beslag nemen, bij meerdere deelnemers ongeveer 120-150 minuten.

Bij iedere clinic wordt gelet op de houding/positie op de fiets, remmen, schakelen en het goed functioneren van de fietsen van de deelnemers.

Deelnemen of wil je weten wat MTB Masters voor jou kan doen?
Wil je een mountainbike of gravelclinic boeken bij MTB Masters? Neem dan even contact met ons op. Wij hanteren geen vaste data waarop je je kunt inschrijven en leveren maatwerk zodat jouw clinic of training perfect in je agenda past :-)

E-Mountainbike clinic gevorderden

Naast deelname op een normale mountainbike, is deze clinic ook geschikt voor de berijders van een e-mountainbike (elektrische mountainbike). Alhoewel de instructeurs niet op een e-bike zullen rijden, is de basistechniek uiteraard hetzelfde.

Locatie
Wij geven onze clinics op diverse mountainbikelocaties in het land maar hoofdzakelijk in Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. Wij werken daarnaast met een flexibele agenda waardoor wij maatwerk leveren op een locatie bij u in de buurt.

Maatwerk
Wij leveren altijd maatwerk. Heeft u specifieke wensen of ideeën? Laat het ons weten, we denken graag met u mee.