Ben je op zoek naar een sportieve activiteit om samen met je gezin te ondernemen? Wij organiseren een Familie clinic, een leuke en leerzame clinic waarbij de eerste kneepjes van het mountainbiken je worden bijgebracht.

Bij de familie clinic wordt jouw gezin van maximaal 6 personen begeleid door een ervaren trainer. De clinic is alleen voor jouw gezin, er zullen dus geen andere deelnemers zijn en wordt gehouden in een ongedwongen setting. Het moet leuk zijn, ongeacht het niveau van de deelnemers.

Focus in deze clinic:
Samen met je gezinsleden leren van de basistechnieken en het vergroten van het vertrouwen op de fiets.

Wat leer je tijdens deze clinic

01. Bochten
02. Opstappen/afstappen
03. Slalom
04. Korte klimmen
05. Lange klimmen
06. Afdalen
07. Drop-off
08. Fietsen door los zand
09. Fietsen door modder
10. Starten
11. Noodstop
12. Balans & evenwicht

Tijdsduur van deze clinic: 2 uur

Bij iedere clinic wordt gelet op de houding/positie op de fiets, remmen, schakelen en het goed functioneren van de fietsen van de deelnemers.

Deelnemen of wil je weten wat MTB Masters voor jou kan doen?
Wil je een mountainbike of gravelclinic boeken bij MTB Masters? Neem dan even contact met ons op. Wij hanteren geen vaste data waarop je je kunt inschrijven en leveren maatwerk zodat jouw clinic of training perfect in je agenda past :-)

E-Mountainbike familie clinic

Naast deelname op een normale mountainbike, is deze clinic ook geschikt voor de berijders van een e-mountainbike (elektrische mountainbike). Alhoewel de instructeurs niet op een e-bike zullen rijden, is de basistechniek uiteraard hetzelfde.

Locatie
Wij geven onze clinics op diverse mountainbikelocaties in het land maar hoofdzakelijk in Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. Wij werken daarnaast met een flexibele agenda waardoor wij maatwerk leveren op een locatie bij u in de buurt.

Zelf geen fiets?
Geen probleem! In samenwerking met een aantal partijen, verhuren wij kwalitatieve en goed onderhouden mountainbikes die je tijdens de clinic kunt gebruiken. Wil je de fietsen langer gebruiken, bijvoorbeeld voor een vakantie, informeer dan naar de mogelijkheden.