Na zelf een aantal edities meegedaan te hebben aan de Lakebike24 Bike Challenge en deze drie keer in de solo-categorie gewonnen te hebben, wordt het nu tijd om het stokje door te geven. Voor de editie van 2024 wil ik vanaf januari een “Road to Lakebike” organiseren. Hoe dit er precies uit gaat zien weet ik nu nog niet precies maar het zal in grote lijnen gebaseerd worden op de aanpak van de Full Pack Mountainbike Training en gaan bestaan uit:

  • Trainingssessies met individuele renners, groepen renners of teams waarbij gekeken wordt naar techniek, training en trainingsopbouw;
  • Brainstormsessies waarbij we samen gaan kijken welke behoeften er zijn om optimaal aan Lakebike24 (of een vergelijkbaar evenement) deel te nemen. Eventueel kunnen we hierbij kijken welke specialisten we hierbij kunnen uitnodigen;
  • Samen nemen we je materiaal en uitrusting onder de loep en gaan we kijken of er aanpassingen nodig zijn aan je fiets, verlichting of kleding;
  • Blijven trappen is één ding maar blijven eten en drinken is minstens zo belangrijk. Vanaf het begin gaan we dus samen onderzoeken welke voeding voor jou werkt;
  • Verder zal ik gedurende de hele periode als klankbord fungeren zodat we altijd kunnen overleggen hoe trainingen voelen en wat je behoeftes zijn.

Groepen, teams of individueel
Alhoewel ik een groot voorstander ben van één-op-één begeleiding zullen bepaalde onderdelen hierbij in groepsverband worden gedaan. Voordeel hiervan is natuurlijk wel dat je van elkaar leert en dat we specialisten kunnen uitnodigen om een lezing te geven over voeding, training of materiaal.

Waar zijn de dames?
Afgelopen editie was er maar 1 dame die de 24-uur solo reed. Bij voldoende interesse kunnen we een aparte damesgroep oprichten of bepaalde trainingen met alleen dames doen.

Kosten
De “Road To Lakebike24” zal niet kosteloos zijn, hier moet de kachel natuurlijk ook roken, maar bij voldoende animo zullen de kosten binnen de perken blijven. Een overzicht van mijn reguliere tarieven is te vinden op de tarieven-pagina. Het is uiteraard ook mogelijk om in de aanloop naar het evenement extra trainingen te plannen of juist aan bepaalde onderdelen niet deel te nemen.

Iets voor jou of je team?
Lijkt het je leuk om de komende editie van Lakebike24 nog net wat serieuzer aan te vliegen? Neem dan even contact met me op zodat ik je tegen het eind van het jaar op de hoogte kan houden van de vorderingen en het programma.