Na afloop van mijn winst op Lakebike24 dit jaar heb ik besloten om komend jaar zelf niet deel te nemen maar om te kijken of ik mijn kennis en ervaring kan overdragen op iemand anders. Hiervoor heb ik het plan opgevat een “Road to Lakebike” trainingsprogramma op te zetten. Gaandeweg kom je er dan achter dat er natuurlijk meer is dan deze wedstrijd en dat fietsers de meest uiteenlopende doelen stellen.

Het uiteindelijke trainingsplan heb ik breder getrokken en simpelweg het “180 dagen traject” genoemd. Dit traject bestaat enerzijds uit begeleiding op afstand gedurende de 6 maanden voorafgaand aan het evenement. Hierbij maak ik in overleg met jou je trainingsschema’s gebaseerd op je doel, je wensen en je beschikbaarheid. Daarnaast fungeer ik als klankbord voor al je vragen en ervaringen en help ik je met het tot stand brengen van de beste uitrusting.

Trainingssessies
Naast de begeleiding op afstand worden er regelmatig momenten ingepland om samen te fietsen. Tijdens deze sessies bespreken we de voortgang en werken we aan je techniek. Deze sessies gebeuren 1-op-1 of eventueel in een klein groepje met andere deelnemers aan het 180 dagen traject.

Racebegeleiding
Na een half jaar van intensieve samenwerking ben je er klaar voor en kennen we elkaar inmiddels goed. Handig dus als ik je ook tijdens de race begeleid. Dit is ook een onderdeel van het traject maar uiteraard geheel afhankelijk van jouw wensen op dit gebied.

Meer weten over het traject en de kosten die daar bij horen? Kijk dan even op www.180dagen.nl