Alleen is maar alleen

MTB Masters is weliswaar een één-mans-bedrijf maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we geen partners hebben. Op verschillende gebieden zijn wij daarom samenwerkingen aangegaan met een aantal aanbieders van diensten of producten.

Rabbit Bikestore – Fietsverhuur
Rabbit Bikestore te Elshout (nabij de Loonse- en Drunense Duinen) is een winkel met kennis van zaken en jarenlange ervaring in het onderhoud van mountainbikes, gravelfietsen en racefietsen. De vakmensen die daar werken kunnen je perfect adviseren en zorgen dat jouw fiets tip-top in orde is. Ook wanneer je op zoek bent naar een top-kwaliteit huurfiets, dan ben je hier aan het juiste adres!
Je ontvangt 10% korting bij het huren van een mountainbike als je aangeeft dat je bij ons een clinic volgt. Mooi meegenomen dus!
Stuur direct een mail naar verhuur@rabbitbikestore.nl of bel naar 0416-382835
Meer weten: www.rabbitbikestore.nl/mountainbike-verhuur

Bobo’s Eyewear – Bollé Fietshelmen en brillen
Wij gebruiken al een aantal jaar de Furo Mips fietshelmen van het Franse Bollé. Daarnaast voorzien zij ons van de Shifter fietsbrillen die voorzien zijn van de Volt+ lenzen.
Meer weten: www.bobos.nl

Sigma Sport – fietsverlichting
Dit bedrijf timmert hard aan de weg en komt steeds weer met nieuwe productideeën op de markt, zoals de innovatieve batterijverlichtingen en hartslagmeters. Sigma Sport ondersteund ons met hun kwalitatieve lampen die wij zowel bij trainingen als ook tijdens de 24-uurs wedstrijden die wij rijden gebruiken.
Meer weten: www.sigmasport.nl

Eurosport Nutrition – sportvoeding
Naast blijven trappen is “blijven eten” misschien nog wel belangrijker! Eurosport Nutrition is een op en top Nederlands bedrijf dat een zeer complete lijn sportvoeding heeft ontwikkeld. Producten zonder poespas en ie zijn ontwikkeld in samenspraak met sporters.
Meer weten: www.eurosportnutrition.com